Vision

Vores vision er at skabe uforglemmelige smagsoplevelser og fremme dansk madkultur. Det stiller store krav til både kvalitetssans, kreativitet og ordentlighed.

Samtidig er det også en vision, der skaber drivkraft, retning og sammenhæng for alt, hvad vi laver for vores kunder og deres gæster, for vores medarbejdere og for den verden, der omgiver os.

Kun sådan kan vi have god smag i munden.

Råvarer

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

ØKOLOGI– Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 60-90% økologi af alt den mad vi servere

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden.

Dyrevelfærd

For os er det uhyre vigtigt at servere lødig mad, der både smager godt og samtidig giver en god smag i munden.

Vi anvender kun dansk produceret kød som er opvokset hos danske landmænd, hvor dyrevelfærden og pleje af naturen har første prioritet.

Vi bruger fisk fra bæredygtigt fiskeri som er MSC certificeret.