Vision

Vores vision er at skabe uforglemmelige smagsoplevelser og fremme dansk madkultur. Det stiller store krav til både kvalitetssans, kreativitet og ordentlighed. Samtidig er det også en vision, der skaber drivkraft, retning og sammenhæng for alt, hvad vi laver for vores kunder og deres gæster, for vores medarbejdere og for den verden, der omgiver os. Kun sådan kan vi have god smag i munden.

Råvarer

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

ØKOLOGI- Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 60-90% økologi af alt den mad vi servere

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden.

Dyrevelfærd

For os er det uhyre vigtigt at servere lødig mad, der både smager godt og samtidig giver en god smag i munden.

Vi bruger grisekød fra Bertels grisen som dansk og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og er tildelt 3 Dyrevelfærdshjerter.

Vores oksekød er fra Friland kødkvæg, som er opvokset hos danske landmænd, hvor dyrevelfærden og pleje af naturen har første prioritet, Friland kødkvæg er også anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Rokkedahl Økologisk Kyllinglår er indbegrebet af kvalitet og bedre dyrevelfærd. Kyllingen er dansk og er en langsomt voksende race, der har levet et aktivt, godt og naturligt liv med adgang til det fri.

Vi bruger fisk fra bæredygtigt fiskeri som er MSC certificeret.