Ahornsirup-marinerede rodfrugter med timian Brownie med nødder, citrus creme og frisk frugt (Vegansk) Butter beans med avocado, agurk, hvidløg, basilikum og mild sennep dressing Chili sin carne med kidneybønner Cous cous salat med avocado, rødløg, tomat og agurk Falafel med persille og mild chili sauce Fennikel salat med æble, valnødder og citron Grønsags lasagne toppet med gærflager Grønsagstærte med lime, karry og timian Hummus med citron på flutes Humus med citron og paprika Hvedekerner med semidried tomater Hvidløgs dressing (Vegansk) Indisk Dahl med friske koriander Kartoffel og porer suppe med crouton Mangosalat med asparges, tomater, peberfrugt og kål Mangosalat med chili, tomat, peberfrugt og Iceberg Mynte dressing (Vegansk) Oliven med hvidløg Oliven med mandler Peberfrugt fyldt med grønsager og ris Quesadillas med aubergine, bønnespread & gærflager Ratatouille Ris med nelliker og gurkemeje Risotto med bønner, svampe & gærflager Rødbede frikadeller med solsikkekerner Rødbedesalat med æbler, rosiner og pinjekerner Salt mandler Sauce verte (Vegansk) Sauce vinaigrette Søde kartofler med sur/ sød kokos/karry sauce Spinat og rodfrugt suppe med crouton Sprøde flutes med oliventapanade Stegte kikærter med pak choi, broccoli, chili og ingefær Store portobello svampe med auberginer og krydderurtefyld Tærte med kokoscreme, frisk frugt og revet chokolade Timianmarinerede kartoffelbåde Tzatziki (Vegansk)