Hos Hansens Catering sætter vi en ære i at levere en uforglemmelig madoplevelse hver eneste gang.

Alt vores mad er frisklavet fra bunden af de bedste økologiske råvarer.

Faglig stolthed er mottoet og det spejler sig tydeligt i menuerne, hvor udvalget af de bedste økologiske råvarer, og de mange detaljer i de enkelte retter, er med til at skabe en fuldendt mad- og smagsoplevelse.

Vi følger hele tiden med i udviklingen inden for økologi og bæredygtighed og optimerer vores processer, når et bedre alternativ er tilgængeligt.

Vores vision er, at hvis der findes et økologisk – eller på anden måde bæredygtigt – alternativ, så er det det, vi vælger.

Dette gælder både i forhold til valg af råvarer og i forhold til vores emballage, infrastruktur og affaldshåndtering.

Vi ønsker, at visionen om bæredygtighed, grundighed, økologi og høj, håndværksmæssig faglighed afspejler sig i alle led.

Vores mål og vision er at være den bedste catering virksomhed i København, der leverer økologisk og bæredygtig mad, uden at gå på kompromis med miljøet og frem for alt kvaliteten af den enkelte ret.

På hansenscatering.dk kan I frit “shoppe rundt” i de forskellige økologiske buffeter, og vælge alle jeres livretter og sammensætte netop jeres økologiske buffet, som I ønsker det.

Vi står vi altid klar til at tage en snak om jeres ønsker og behov, det er trods alt hos jer, at den gode mad skal bidrage til den gode stemning og velsmag på én af livets vigtige dage.

Vi har en stærk, faglig baggrund og års kokke mæssig erfaring, og vi kan lave stort set alt – også vegansk!

Ring eller skriv til os nu, så I er klar til festen, eventet, firmaarrangementet, brylluppet, julefrokosten eller fødselsdagen!

×

Kurv